Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

23. Μας δικάζουν γιατι γεννήσαμε στο σπίτι......

Γέννησα στο σπίτι όχι απο θάρρος ούτε και από τρέλλα, αλλά από αγάπη για το παιδί μου!

 Καιρό έψαχνα για ένα νοσοκομείο ή μια κλινική που θα μου παρειχε βασικά πράγματα:
 Ηθελα να γεννήσω φυσιολογικά, να ρθει το αγγελάκι μας στον κόσμο όταν αυτό και εγώ θα είμασταν έτοιμοι και ώριμοι. Ήθελα να μαι σίγουρη οτι τα όργανα του θα χουν αναπτυχθει επαρκώς και οτι θα θέλει να αντικρύσει τον κόσμο μας. Για μένα αυτό ειναι μια τέλεια συνεργασια και μια βαθια πίστη στον Θεο. Κανένα φάρμακο και κανενας άλλος παραγοντας να μην επέμβει. Δεν ήθελα να μου προκαλλέσουν συσπάσεις, δεν ήθελα επισκληρήδιο και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα καισαρική! Φυσικά αν ήταν αναγκη θα τα έκανα και πολύ γιατροι κατα την διαρκεια δημιουργησαν ανάγκες.... το παιδί δεν έχει αναπτυγμένο στομάχι, η καρδια του έχει πρόβλημα, είναι πολύ μεγάλο και δεν θα βγει, .... και χιλιαδυο άλλα..... Στη μια το παιδάκι δεν ειχε φάει, στην άλλη ειχα φάει σκόρδο, κτλ γελίες καταστασεις που οι γιατροί δεν συνειδητοποιούσαν ή που δεν θελαν να συνειδητοποιησουν!
Επίσης  ήθελα ο Ιωνάθαν να ναι μαζι μου εφόσον ήταν και δική του επιθυμία. Σε πολλά νοσοκομεία απαγορευόταν γιατι ενοχλούσε το έργο, τους γιατρούς και τις μαίες! Ποιός; ο πατεράς δεν επιτρεπόταν να ειναι παρρον! Ο ρόλος του άλλωστε είναι απλά και μόνο να πληρωνει....  και τα λόγια, το χάδι, το χαμόγελο, η παρουσία του.....;
 Επιπλεον ήθελα το παιδί να μείνει στην αγκαλιά μου όταν έρθει στον κόσμο, να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια να με μυρίζει να με βλέπει, να με ακούει και να μπορέσω να το θυλλάσω. Ούτε και αν πλήρωνα παραπάνω αυτό το χατίρι δεν μου το κάναν για την ασφάλεια του παιδιού!
 Βαρέθηκα και κουραστηκα με την ασφάλειά σας! Με την έλλειψη γνώσεις και αγάπης επάνω στο αντικειμενο σας! Ποιανου ματια είναι πιο κοντά στο παιδι. ποιανου ανάσα και καρδια είναι γνώριμη! Μάλλον του κυριου ευρώ! που ξεπουλάει τα πάντα.
 Ήθελα το παιδι μου να του δείξω εμπιστοσυνη και να το αφήσω να πάρει την πρώτη του ανάσα μόνο του, την πρώτη του επαφη με το εδώ κόσμο, με δική του απόφαση! Ήθελα να μην ξεκινησω να το ευνουχίζω από την πρώτη του κιολας στιγμή πάνω στην γη. Έχουμε άπειρες  ευκαιρίες για να τα βάλουμε σε κουτάκια, να ναι ευγενικά, υπάκουα και πολύ δυστηχισμένα! Βαρεθηκά το απαισιο συστημα, βαρεθηκα να ψάχνω για να βρω έστω και μια μαια!!!!! που να έχει ψυχή!!. Δεν ήθελα να βλέπω τηλεόραση όταν θα γεννάω κυρία μαία, ούτε έντονους προβολεις στα αδύναμα ματάκια του παιδιου μου, δεν ήθελα να μου πατάει την κοιλια η πιο χοντρή, ούτε τον γιατρο που θα κοιταει το ρολόι! Δεν ήθελα να μου στερησετε το χαδι του αγαπημενου... δεν ήθελα και επειδή δεν ήθελα όλα αυτά με δικάζουν!!!!!! Όχι εγώ επρεπε να σας δικάζω! Εγώ και χιλιάδες άλλες μανούλες! που δεν βρήκαν το θάρρος ή που ο φόβος σας έπιασε τόπο! Θα μαι εκεί λοιπόν στις 11 Ιουνιόυ μαζί με κεινες που πίστεψαν στον εαυτώ τους στο παιδί τους και στον Θεο!

36 σχόλια:

  1. "Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος- αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα 'ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος- σκληρός και απαραβίαστος:
    Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται"... (κυρ-Νίκος, ο Καζαντζάκης)
    Αυτό μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ για το κουράγιο.... ξέρω πως θα σαι εκει!!!! :)

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
    απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ότι ακόμη και αν, αν, αν
    κάποιο δικαστήριο τους δικαίωνε,
    ακόμη και αν κάποιος άνθρωπος έβγαζε κάποια απόφαση υπέρ τους,
    αλλού και απο άλλους θα κριθούνε στην πραγματικότητα
    αλλά ΟΧΙ ,απο ανθρώπους...........
    ΑΥΤΟΙ που με γνώμονα μόνο το ΑΙΣΧΡΟκέρδος δρουν
    αναλόγως θα κριθούν.


    Εμείς θα είμαστε κοντά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογώ οτι θέλει πολύ θάρρος για να γεννήσεις στο σπίτι και σίγουρα δεν είναι για όλους. Θα ήθελα όμως πολύ να είχα τη δύναμη σου και να το είχα κάνει κι εγώ. Είσαι τυχερη και έκανες το αυτονόητο για μένα.
    Γωγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γωγώ. Εύχομαι να μας ενημερώνουν σωστά και να ναι διπλά μας από αγάπη... και τότε δεν θα φοβόμαστε!!

      Διαγραφή
  4. Ναι Ευη και εγώ συμφωνώ πως η ιατρικη μπορεί να σωσει και χρειάζεται!!!! Αλλά για παράδειγμα τι πιο σημαντικό για ένα πρώορο μωρό ο θηλασμός!!!! Δεν συμπληρώνει το μπουκάλι...και ειναι κρίμα που βγάζουν την μάνα από εξω εκει που χρειάζεται να ειναι 100%! Μπράβο για το θάρρος και ευχαριστώ για το μοίρασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο μου ακούγεται όλο αυτό.Μα ποιός λογικός άνθρωπος πήρε αυτή την απόφαση.Από πότε θα πρέπει να λογοδοτούμε για το αν θα πάμε ή όχι στο νοσοκομείο και για ποιό λόγο! Απίθανα πράγματα συμβαίνουν.Συγχαρητήρια για την απόφαση σας...είναι κούκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όμως υπαρχουν άνθρωποι που δρουν "για το καλό μας"!!!!! αλίμονο.....

      Διαγραφή
  6. Έχω φίλες που γέννησαν στο σπίτι, και παρόλο που εγώ δεν θα το έκανα από φόβο, τις ζήλεψα πάρα μα πάρα πολύ! Όλα αυτά που μου περιέγραψαν ήταν μαγικά! Μπράβο σας που κατορθώσατε το αυτονόητο! Τι άλλο να πω... είμαστε 100% μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαργαρίτα! και για μένα ήταν η πιο όμορφη εμπιρεία της ζωής μου!!!!!

      Διαγραφή
  7. Θα είμαι κοντά στον αγώνα σας. Γέννησα με ό,τι παρέμβαση μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους και μου κόστισε. Η νίκη η δική σου θα είναι νίκη δική μου απέναντι στο κωλοσύστημα. Το παιδάκι σου είναι τυχερό και φρόντισες εσύ γι'αυτό. Να σου ζήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) Ελπίζω οι δικαστές να κοιταξουν μέσα τους, να νιωσουν και να βιωσουν όλα όσα συμβαίνουν και να μην ξαναεπιτρέψουν καμια μαμα, κανενα παιδί να υποφέρει την πιο όμορφη στιγμη της ζωής του! Χαιρομαι που θα σαι μαζί μας! Την αγάπη μου σε σένα και στο μικρό σου για όλα όσα περάσατε!

      Διαγραφή
  8. Μπράβο για το κουράγιο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Όσο για το υπόλοιπο δυστυχώς δεν υπάρχει λογική ανθρώπου υπάρχει μόνο η λογική του χρήματος.Είναι από τις καταστάσεις που με φουντώνουν και μου έρχετε να τσιρίξω .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ -ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά πάνε να μας τα πάρουν όλα... σιγά σιγά και ύπουλα! Να σαι καλά Αντιγόνη και ευχαριστώ για την υποστήριξη!

      Διαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ Κ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΟΛΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ,Κ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!!!!!! ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ Κ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ,ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) να ειστε καλά! Όχι υπάρχουν γιατροί και υπέροχοι άνθρωποι που υπηρετούν αυτό το έργο... είναι όμως ελάχιστοι!!!!!! Έχουν ξεχάσει τον ανθρωπό και την μαγεία της φύσης. Έμαθα πολλά μέσα από την εγκυμοσύνη και θαυμασα άπειρες φορες το σώμα και ολες τις δυναμεις που δρουν σε αυτό. Το πως αλλάζει και πως προσαρμόζεται, το πως προστατευει και θρέφει το βρεφος... είναι όλα τόοοοοσο όμορφα που ειναι κριμα να τα αγνοούμε.
      Και ναι υπαρχουν γυναικες που απαιτούν καισαρική, μήπως όμως ειναι και αυτές θύματα? Συμβαίνουν γεγονότα που δεν τα δίνουμε σημασία αλλα σε μερικά χρόνια οι συνέπιες θα ειναι τραγικές. Ετσι πιστευω και για αυτές τις γυναικες... είναι τα θύματα απο μια σειρά ενεργιών εις βάρος τους.
      Και η δίκη τώρα, αφορά επιφανειακά μόνο εμάς τους λίγους. Ελπίζω σύντομα να καταλάβουμε οτι τα γεγονότα μας αφορουν όλους και για αυτό να μαχόμαστε όλοι για το δίκαιο όλων!!!

      Διαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0cq6eU9Y_EI#!

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ:

    Η πληροφόρηση και ενημέρωση καθιστά τις Γυναίκες πιο ικανές και δυνατές να ανταπεξέλθουν. Όμως όλα αυτά πρέπει να γίνονται νωρίτερα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
    Όμως γεγονός είναι ότι σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική υπηρεσία το 2007 στην Ελλάδα έγιναν 72.000 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ και 64.000 ΚΟΛΠΙΚΟΙ ΤΟΚΕΤΟΙ στους οποίους υπάρχουν προκλητοί και παρεμβατικοί άρα ο αριθμός των ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΚΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

    Οι Καισαρικές έχουν ξεπεράσει το 60% των τοκετών.
    Το σύστημα οδηγεί σε αυτό γιατί είναι έτσι δομημένο. Υπάρχει Ιατρικοποίηση του τοκετού και η Γυναίκα δεν είναι το επίκεντρο.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..... θα πω εγώ γιατί το ΒΙΩΣΑ
    αυτό το σύστημα του αίσχους.
    Που όχι απλά η Γυναίκα δεν είναι επίκεντρο αλλά πολύ απλά ΤΟ ΜΩΡΟ
    που έρχεται στην ζωή είναι ένα άβουλο ΟΝ και πρέπει να υποστεί
    όλες αυτές τις απάνθρωπες μεθόδους.
    Ποιό σύστημα σκέφτεται την ψυχούλα εκείνη που κάνει τον δικό της αγώνα να δει το φως, να αναπνεύσει, να μυρίσει, να γευτεί,να αφουγκραστεί, να αισθανθεί, να τραφεί,να βγεί απο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του και να ΖΗΣΕΙ !!!
    Να γνωρίσει τους γονείς του ,να επικοινωνήσει μαζί τους για πρώτη φορά.
    Ας μου ΠΟΙΟΣ από αυτούς του κυρίους ή τις κυρίες που στηρίζουν αυτό το σύστημα σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο για τα Μωρά που φέρνουν στο κόσμο.
    Και αν υπάρχουν κάποιοι ,τί κάνουν επιτέλους για να αλάξει αυτό???
    Ή μήπως τους ενδιαφέρει μόνο το κέρδος και η ευκολία.

    Αυτοί που τόλμησαν να κάνουν το αυτονόητο, το φυσιολογικό, το ύψιστο θα βρεθούνε και κατηγορούμενοι???

    Εγώ προσωπικά ΚΑΤΗΓΟΡΩ το νοσοκομείο Παπαγεωργείου στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν μπορούσα να γεννήσω εκεί γιατί θέλαμε στην γέννα να παραβρίσκεται και ο πατέρας του παιδού και αυτό Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Τ Α Ν....( το 2006)
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ το Διαβαλκανικό γιατί απομάκρυναν το μωρό μου από την αγκαλιά μου λίγα λεπτά αφού είχε γεννηθεί χωρίς να προλάβω να την θηλάσω. Σε κατάσταση σοκ , μετά απο 8 ώρες τοκετό,περίμενα σε έναν άψυχο θάλαμο σχεδόν 2 ώρες μέχρι να έρθει η ώρα να ανέβω στο δωμάτιο να ξαναπάρω αγκαλιά το μωρό μου.
    Όταν βρέθηκα στο δωμάτιο και ζήτησα να μου την φέρουν η Μαία μου είπε πως πρέπει να περιμένω άλλες 2 ώρες μέχρι να φέρουν τα μωρά όλα μαζί. Ευτυχώς ήταν η τρίτη μου γέννα ,το τρίτο μου παιδί και είχα τον αγαπημένο σύζυγο δίπλα μου, ο οποίος ανέλαβε να έρθει αμέσως το μωρό κοντά μας.
    Έπρεπε να μαλώσουμε και να διεκδικήσουμε με το ζόρι, ...........ΤΙ?
    ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....
    Ήθελα το μωρό μου στην αγκαλιά μου και ήθελα να το θηλάσω.
    Κανένα σύστημα του νοσοκομείου δεν με στήριξε , ούτε το παιδί μου και το δικαίωμά του , το αυτονόητο δικαίωμά του να είναι δίπλα με την Μητέρα του και να το Θηλάζει.
    Έπρεπε να ακολουθήσουμε το σύστημα του Διαβαλκανικού αλλά δεν τους έκανα την χάρη.Στο κρεββατάκι της, αυτό του νοσοκομείου, είχαν γράψει πρόχειρα σε ένα σκεισμένο χαρτί οι Μαίες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.
    Τη μικρή κορούλα μου, την κράτησα συνεχώς κοντά μου την θήλαζα όποτε ήθελε και μετά απο δύο βράδια αφήσαμε αυτό το απάνθρωπο περιβάλλον και πήγαμε σπίτι μας. Πληρώσαμε όμως αναγκαστικά για 5 ημέρες νοσηλεία.
    Και ας μην μιλήσω για τον τοκετό και την εγκυμοσύνη γιατί χρειάζομαι πολλές σελίδες...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
    ή τουλάχιστον ήταν μέχρι πρότεινος.
    Καιρός λοιπόν να αλάξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ??!!!! που φτάσαμε και που θα φτάσουμε.... Μπράβο για το θάρρος και πάλι ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  11. Όλα όσα έγραψες τα γράφει πάνω της η καρδιά μου...

    Και εγώ δεν δέχτηκα πως ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να με φαρμακώσουν (και το παιδί μου), και πως ΠΡΕΠΕΙ να με κόψουν και να με ράψουν (όλες οι επιστημονικές έρευνες και ολόκληρος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαφωνεί, αλλά τι ξέρουν αυτο;;;;). Και εγώ ήθελα να είναι ο άντρα μου δίπλα μου (δεν έχει το δικαίωμα;; Και έχει ΠΟΙΟΣ δηλαδή;;;) και όχι σε μια καρέκλα πίσω, πίσω "τουρίστας" να βλέπει μόνο. Και εγώ ήθελα να θηλάσω το παιδί μου (;;; συγνώμη, ΤΙ ΑΛΛΟ χρειάζεται ένα υγειές μωρό;;;;), αλλά και εκεί το προτόκολλο είναι με βάση τα μωρά της καισαρικής. Γιατί; Γιατί στην Ελλάδα, το "νορμάλ" είναι η καισαρική και τα προτόκολα όλα είναι βασισμένα πάνω στις ανάγκες του χειρουργείου και τις συννέπειές του. ΑΛΛΙΜΟΝΟ σου αν είσαι υγειής νεαρή μητέρα με υγειέστατο μωρό. Δεν υπάρχει χώρος πια για εσένα....

    Και εγώ γέννησα σπίτι μου με ανεξάρτητη μαία που υπακούει ΜΟΝΟ στο καθήκον και στην επιστήμη (την ΑΛΗΘΗΝΗ επιστήμη). Ως εκ τούτου, έχει και το ήθος να σέβεται ΚΑΙ της ανάγκες της γυναίκας που γεννάει αλλά ΚΑΙ του νεογέννητου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... τα γράφει πάνω της η καρδιά μου!! τι όμορφη έκφραση για να μιλήσει κανεις για την γεννα του παιδιου του!!!! Και ναι ειναι ευλογία όταν η μαια σέβεται την γυναικά που γεννάει και το παιδί! όταν ακουει την καρδιά όλων!!

      Διαγραφή
    2. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω,για τον τοκετο στο σπιτι. θα μπορουσατε αν θελατε να με ενημερωσετε σχετικα;; πως γινεται δηλαδη και τι χρειαζεται... το πριν και το μετα.... το email μου ειναι sofia savvalaki@yahoo.gr

      Διαγραφή
  12. Λαμπρινή πέρνα μια βόλτα απο το blog μου έχω κάτι για σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) ευχαριστω... αλλά με την τεχνολογία έχω διάφορα προβληματακια .... βοηηηηθεια!!!

      Διαγραφή
  13. Ο μόνος μου προβληματισμός είναι αν εξυπηρετεί καλύτερα να έρθουμε από Αθήνα αυτόνομα, με αυτοκίνητα, ή να ναυλώσουμε ένα λεωφορείο..
    Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε εκεί, κι όποιος τολμήσει να δικάσει, θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) και μόνο η θετική σας σκέψη ειναι ευλογία για μας! ευχαριστώ από καρδιάς!!!

      Διαγραφή
  14. Από τα λίγα που διάβασα στον τύπο, το αδίκημα είναι ψευδής βεβαίωση για τους γιατρούς και προφανώς για το αληθές ή μη της παρουσίας τους κατά την ώρα του τοκετού. Αρκεί να αποδείξετε ότι ήταν εκεί, οπότε πάει και η κατηγορία για δήθεν ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση. Επιπλέον, για τη διαχείριση των «αποβλήτων», ότι πήρατε όλα τα αναγκαία μέτρα. Αυτή η δίκη είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να ακουσθούν όλα αυτά και να λάβουν δημοσιότητα. 70 γονείς να είναι εκεί και να τα πουν ένας ένας, ξανά και ξανά. Όχι εκπροσώπηση από πληρεξούσιο δικηγόρο, (δηλαδή όχι να πάει μόνος του ο δικηγόρος σας)αλλά να είστε όλοι εκεί και να μιλήσετε για την επιλογή σας. Αν και η επιλογή δεν είναι μέρος του κατηγορητηρίου και δεν θα σας αφήσουν να επεκταθείτε, ωστόσο, φωνάξτε εναντίον του συστήματος που θέλει να καταστήσει τον φυσιολογικό τοκετό αναχρονιστικό παράδοξο. Φωνάξετε δυνατά, για όλες εμάς που θα θέλαμε να είμαστε μαζί σας στο ακροατήριο και δεν θα τα καταφέρουμε. Καλή επιτυχία και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαι μια νέα μανούλα,που εργάζομαι στο Ζωή και Υγεία στην Τσιμισκή και είχα ακριβώς την ίδια απερίγραπτη εμπειρία πριν λίγους μήνες!Θυμάμαι τον μπαμπά σας που ερχόταν να ψωνίσει αρματωμένος με το wrap, βιαστικός!Θα μπορούσαμε να είμασταν και μεις ένα ζευγάρι απ τα 79.Έστειλα την σχετική επιστολή στην κα Κούτρα και θα είμαστε εκεί μαζί σας στις 11 Ιουνίου.Δεν φοβόμαστε κανέναν κύριοι,όσα παιδιά κι αν γεννήσουμε ακριβώς το ίδιο θα ξανακάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάω για το αρματωμένος.... να σας ζήσει το μικρούλι σας! και ίσως να ξαναβρεθούμε και να σται εσεις αρματωμένοι γιατι εμάς πλεον πάμε βόλτα με πατίνι! χιχι

      Διαγραφή
  16. Δες σύμπτωση,μόλις αρματώθηκα και μπήκα να δω αν απάντησες!!!!Ευχαριστούμε πολύ!Να περνάτε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Επιλογή σας, είναι πραγματική επανάσταση! Συμφωνώ κ κλίνω το γόνυ!
    Νικητής είναι η ίδια η ζωή! ...μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα είναι ποοοοοολύ κόσμος εκεί!!!!Δεν είστε μόνο 79, Είμαστε πολλοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ... κρίμα δεν μας βρίσκουν στην λίστα των κατηγορουμενων...???? μυστήριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω,για τον τοκετο στο σπιτι. θα μπορουσατε αν θελατε να με ενημερωσετε σχετικα;; πως γινεται δηλαδη και τι χρειαζεται... το πριν και το μετα.... το email μου ειναι sofia savvalaki@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή